Yaşam

Turgutlu’da çocuklara ve yetişkinlere yönelik iki ayrı tiyatro oyunu sahnelenecek.

Turgutlu Belediyesi’nin konut mülkiyetinde sahnelenecek tiyatro oyunlarıyla hafta sonu hem çocuklar hem de yetişkinler sanatla buluşacak. Ödüllü tiyatro oyunu “Çiçek, Turunç, Şeker-Piknik Macerası” 3 ve 4 Şubat’ta sahnelenecek. “Film Anlatıcı Kız” 4 Şubat Pazar günü izleyicisiyle buluşacak.

Theatre Focus’un hazırladığı ‘Çiçek, Portakal, Şeker-Piknik Macerası’ adlı oyunla çocuklar yarıyıl tatilinin son günlerinde tiyatro keyfine varacak. Minik izleyicilerini Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda ağırlayacak olan oyun, 3 Şubat Cumartesi günü 12.00-14.00-17.00-19.00, 4 Şubat Pazar günü ise 12.00-14.00 ve 17.00 saatlerinde perdelerini açacak.

20. Direklerini Anadolu Tiyatroları Seyirci Ödülleri Tek Kişi Performans ödülünü kazanan ve Öykü Dağdeviren’in uyarlayıp sahnelediği ‘Film Anlatıcı Kız’ oyunu, 4 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Turgutlu tiyatroseverlerle buluşacak. On üç yaşını dolduran oyun, Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

ANKA’nın haberine göre; Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gören tiyatro faaliyetlerimize devam ediyoruz. Hazırladığımız programla hem çocuklar hem de yetişkinler dolu dolu bir hafta sonu geçirecek. “Her zaman olduğu gibi tüm halkımızı büyük keyif alacağımız ve büyük keyif alacağımız tiyatro oyunlarına bekliyoruz” dedi.

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

serinhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu